tilbage til forsiden

Calendar Quilters 2011 kalender

"Calendar Quilters"

2011 kalender

af abmmodel & Helene Juul Design

overskuddet af salget går ubeskåret til "Støt Brysterne", Kræftens Bekæmpelse!

Dette MÅ være ÅRETS GAVEHIT ... glæd dig selv eller andre ... og støt samtidig en god og værdig sag.

Hvorfor denne kalender?
De, der har besøgt abmmodel i mit studio ved, at jeg deler lokale med min samlever, Helene Juul, som har en patchworkbutik på adressen. De kvinder, der kommer i butikken og deltager i kurserne hos Helene er fortrinsvis i den modne alder. På et kursus faldt snakken en dag på brystkræft, et emne som optager og berører alle kvinder. De fleste af disse kvinder har haft brystkræft tæt inde på livet i familien eller vennekredsen.

Efterfølgende fik Helene en idé om at lave en pikant quiltekalender baseret på filmen "Calendar Girls" fra 2003 med bl.a. Helen Mirren og Julie Walters i hovedrollerne. En kalender hvis formål skulle være at støtte Kræftens Bekæmpelse. Da Helene spurgte om jeg ville være med, svarede jeg, at jeg gerne ville gerne påtage mig opgaven, hvis Helene kunne stille med 12 quiltere, der var villige til at smide tøjet og lade sig fotografere uden en trævl på kroppen … i en god sags tjeneste. Det viste sig ikke at være noget problem, da pigerne hørte om det gode formål ;-)

Ideen er, at dette skal være en kalender for både kvinder… og deres mænd. Vores modeller (Helenes kunder og kursister) er ikke 20-årige topmodeller, men voksne modne kvinder, der er "tegnet" af livet og i sig selv har en skønhed af en særlig karakter. I de fleste tilfælde er quiltepigerne fotograferet med egne quilts, som de selv har syet.

Vi håber rigtig mange vil tage godt imod dette initiativ og være med til at støtte en god sag.
En stor tak til vores sponsor STOF A/S, der har givet et bidrag til trykkeriomkostningerne!

Kalenderen er i A3 størrelse og er trykt på lækkert kraftigt papir med en silkemat overflade, således at siderne ikke giver genskin. Kalenderen er desuden bundet med en sort spiral, der gør det nemt at hænge den op.

Pris: Dkk 200,-

Kalenderen kan bestilles ved at sende mig en mail eller via Helene Juul Designs hjemmeside

Husk at skrive antal!

BEMÆRK: KALENDEREN SENDES I EN HÅRD PAPKUVERT, DER SIKRE AT DEN NÅR FREM I UBESKADIGET STAND. PORTOUDGIFT DKK 75,-

DER KAN GODT VÆRE 4 KALENDERE I SAMME KUVERT, SÅ DET ER MULIGT AT SPARE PORTOUDGIFTER VED AT VÆRE FLERE, DER FÅR DEN SENDT SAMMEN!

Fakta om brystkræft
Antallet af nye tilfælde af brystkræft i Danmark har været stigende gennem mange år. Samtidig er der heldigvis sket meget betydelige fremskridt i behandlingsresultaterne, således at brystkræft i dag er en af de kræftsygdomme med den højeste overlevelse. Brystkræft er den hyppigste kræftform hos kvinder med ca. 4.000 nye tilfælde pr. år i Danmark. Brystkræft ses sjældent før 35-40 års alderen, og hyppigheden stiger derefter med alderen.

Årsagen til, at den enkelte kvinde får brystkræft, er oftest ukendt, men der er en række faktorer, der øger risikoen for at udvikle brystkræft: arvelig disposition, kvindelige kønshormoner, alkohol og overvægt. Behandlingen afhænger af knudens størrelse og udbredelse. Desuden har ens alder betydning for, hvilken behandling man bliver tilbudt.

Behandlingen er en operation, hvor man enten får fjernet hele brystet eller en del af brystet (brystbevarende). 90 pct. får derefter en efterbehandling, der ofte består af en kombination af strålebehandling, kemoterapi, antihormonbehandling og antistofbehandling. Efterbehandlingen nedsætter risikoen for at sygdommen kommer igen.

For de fleste kvinder er brysterne en væsentlig del af det at være kvinde. Der findes mange muligheder for forskellige løse brystproteser, ligesom man også kan få rekonstrueret brystet ved hjælp af hjælp af ens eget væv eller en indopereret protese. Kilde

Denne side er lavet i Dreamweaver fra Macromedia, © abmmodel, Webmaster Helene Juul 2009-10