forside        

Bryllup

Bryllupper er noget særligt - og bryllupsfotografering er en tillidssag! Derfor starter vi enhver ny opgave med et uforpligtende personligt møde, hvor vi tester hinandens kemi. Derefter planlægger vi i fællesskab fremgangsmåden.

Vi tilbyder mange forskellige fotografiske løsninger; abmmodel kommer gerne ud til kirken og tager stemningsbilleder on location i og omkring kirken, på den store dag. De officielle billeder tager vi på en location, som I vælger eller i vores studio i Kolt, Hasselager. Selvfølgelig kan vi også tilbyde speciel skræddersyede fotografiske løsninger. For flere oplysninger samt priser, se vores prisliste

Scroll ned Sklik på billedet af de forskellige brudepar for at se flere billeder.

Brudens dag

Der findes mange forskellige billeder af ethvert bryllup; der er både de billeder man deler med verden og sine venner, der er de billeder, man deler med familien ... og så er der de billeder, man gerne vil have for sig selv til minde om en ganske særlig dag.

Et bryllup er i sin natur en ganske særlig begivenhed for 2 mennesker, der elsker hinanden ... men nok i særlig grad for bruden? De fleste kvinder drømmer om at stå hvid brud og forberedelserne til dette står jo på i uge- og månedsvis, ja indimellem i årevis.

Med denne specielle brudepakke følger vi bruden fra bryllupsmorgenens første gry, når hun står ud af sengen og følger alle brudens forberedelser og klargøring; besøg hos frisør, make-up, påklædning mm ... til alt er perfekt. abmmodel følger bruden og dækker denne proces i reportagestil. Dette resulterer som regel i en serie intime og meget stemningsfyldte billeder, som er meget efterspurgte. Se eksempler her.

 

Brude Boudoir

En helt særlig morgengave fra bruden til sin brudegom, se vores side Brude Boudoir

t, Denne side er lavet i Dreamweaver fra Macromedia, © abmmodel, Webmaster Helene Juul 2009-2012