tilbage til bryllupsgalleriet  

Brudens dag

Der findes mange forskellige billeder af ethvert bryllup; der er både de billeder man deler med verden og sine venner, der er de billeder, man deler med familien ... og så er der de billeder, man gerne vil have for sig selv til minde om en ganske særlig dag.

Et bryllup er i sin natur en ganske særlig begivenhed for 2 mennesker, der elsker hinanden ... men nok i særlig grad for bruden? De fleste kvinder drømmer om at stå hvid brud og forberedelserne til dette står jo på i uge- og månedsvis, ja indimellem i årevis.

Med denne specielle brudepakke følger vi bruden fra bryllupsmorgenens første gry, når hun står ud af sengen og følger alle brudens forberedelser og klargøring; besøg hos frisør, make-up, påklædning mm ... til alt er perfekt. abmmodel følger bruden og dækker denne proces i reportagestil. Dette resulterer som regel i en serie intime og meget stemningsfyldte billeder, som er meget efterspurgte.

Følg. billeder er blevet til sammen med frisør og make-up artist Salon La Cutta, som vi har et tæt samarbejde med. Billederne er meget personlige og du bestemmer selv, hvad du vil have abmmodel til at dække.

Billederne kan leveres både digitalt og på print. For pris, klik her

I vores "Deluxe bryllupspakke" indgår produktet "Følg Bruden" som en del af pakken, men kan altså også bestilles som en seperat ydelse.

Denne side er lavet i Dreamweaver fra Macromedia, © abmmodel, Webmaster Helene Juul 2009-2011