forside        
Boudoir

Boudoir er en speciel stilart indenfor fotografering. Det er erotisk, sensuelt fotografi og som sådan en kunstform.

Netop denne form for æstetiske og intime billeder er blevet meget populære de seneste år. Det kan være den perfekte morgengave fra en brud til sin tilkomne eller en speciel og personlig gave fra en moden kvinde til sin livsledsager.

Boduoir fotografi er en hyldest; først og fremmest til det feminine, æstetiske og elegante men samtidig pikante i alle kvinder - uanset alder og "form". Og hvilken mand vil ikke elske at få netop sin udkårne portrætteret på denne helt specielle måde?

Du vil blive overrasket over de billeder, der kan tages af dig - selvom du ikke er den klassiske fotomodel-type, se f.eks. vores galleri med "Calender Quilters" pigerne.

I vores hyggelige studio (på et gammelt istandsat høloft) skaber vi en tryg atmosfære omkring dig. Vi - det er min samarbejdspartner og livsledsager gennem mange år, Helene fra Helene Juul Design og mig. Helene er min kameraassistent ved følsomme opgaver, og hun hjælper til på settet. Helene har en god fornemmelse for detaljer og farvekombinationer og bringer desuden det kvindelige perspektiv på banen, når der skal diskuteres rekvisitter og "set up".

En boudoir-session starter altid med et personligt møde over en kop kaffe i vores studio. Det er selvfølgelig dine ønsker, der skal tilgodeses - ligesom du selv vælger det tøj/undertøj, smykker, sko og andre accessoires du ønsker at få med på billederne. Du er selvfølgelig velkommen til at tage en ledsager med til fotograferingen til evt. at hjælpe dig.

Priser fra Dkk 1500,-. Ring 20 73 93 40 eller mail for flere oplysninger

Se flere billeder under de enkelte gallerier

lDenne side er lavet i Dreamweaver fra Macromedia, © abmmodel, Webmaster Helene Juul 2009-2012